top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Verhuisbedrijf Haarlem nodig? Gebruik deze tips!

Bijgewerkt op: 4 mei 2021

Voor veel mensen is het verhuizen een zeer stressvolle taak. Omdat u vaak al van te voren weet wanneer de verhuizing plaats gaat vinden kunt u het beste al zo vroeg mogelijk voorbereidingen treffen. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Haarlem? Verhuisbedrijf Haarlem helpt u met verhuizingen door heel Nederland. Bij dit verhuisbedrijf kunt u er zelfs voor kiezen om de spullen in te laten pakken door een van de professionals. Het streven van dit bedrijf is om de spullen op een zo efficiënt mogelijke en zorgvuldige manier naar uw nieuwe woning te verplaatsen. In dit artikel zullen wij u een aantal tips geven die het verhuizen een stuk makkelijker maken!

Begin op tijd

Het is van belang op tijd te beginnen met de voorbereidingen van de verhuizing. U kunt bijvoorbeeld veel ruimte besparen in uw vervoer door uw spullen al van te voren te sorteren. Gooi ongebruikte spullen vooral weg. En stuur van tevoren wat goederen die je kwijt wilt naar familie en vrienden met luchtkussen enveloppen. Daarnaast adviseren wij u om een oppas te regelen voor de kinderen en huisdieren zodat u ongestoord kunt verhuizen. Daarnaast kunt u een aantal dagen van te voren alvast de deuren en laden van kasten afplakken zodat deze er niet uitschuiven tijdens het verhuizen van de spullen.

Het indelen van de verhuisbus

Als u gebruik maakt van een verhuisbus is het van belang dat u de ruimte in deze bus zo goed mogelijk benut. De regel hiervoor is op de stapelbare objecten achterin de bus te plaatsen. Denk hierbij aan dozen en kasten. Een bus is ook handig om de woning te ontruimen. De overige ruimten kunt u dan opvullen met lichtere spullen zoals zakken kleding. In de praktijk zien we dat het efficiënt indelen van de bus wel 1 tot 2 ritten kan besparen. Dit is vooral van belang bij een verhuizing op grotere afstand. Probeer daarnaast het gewicht zo veel mogelijk over de bus te verdelen. Vind je het echter te overdreven om een verhuisbus te huren enkel voor het verwijderen van bezittingen die je niet meer nodig hebt? Dan kan je Woningontruiming Rotterdam inhuren.

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuisbedrijf Haarlem helpt op een eenvoudige manier

Bij het verhuizen is het beschermen van uw inboedel van groot belang. U moet u spullen namelijk transportwaardig verpakken. U wilt namelijk schadevrij verhuizen! Daarom zullen wij u in dit artikel voo

bottom of page