top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Verhuisbedrijf Haarlem helpt op een eenvoudige manier

Bijgewerkt op: 4 mei 2021

Bij het verhuizen is het beschermen van uw inboedel van groot belang. U moet u spullen namelijk transportwaardig verpakken. U wilt namelijk schadevrij verhuizen! Daarom zullen wij u in dit artikel voorzien van een aantal tips om het verhuizen zo eenvoudig mogelijk te maken. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Haarlem? Verhuisbedrijf Haarlem helpt u graag met het verhuizen van al uw spullen op een zorgvuldig mogelijke manier. Het jonge en enthousiaste team is er daarnaast op gebrand om dit op een zo snel mogelijke manier voor u voor elkaar te krijgen. Helemaal geen kopzorgen meer? Laat uw spullen dan ook in – en uitpakken door deze verhuisservice.

De juiste dozen

U weet vaak ruim van te voren dat u gaat verhuizen. Wees dan ook op tijd met het weggooien van de spullen die u niet meer nodig acht om ruimte te besparen. En met het op de hoogte brengen van vrienden en bekenden middels digitale berichten of je kan enveloppen kopen voor brieven. Vervolgens kunt u niet gebruikte spullen alvast inpakken in verhuisdozen. Het is verstandig om gebruik te maken van dozen die speciaal gemaakt zijn voor de transport. U kunt deze vaak voor een relatief lage prijs kopen bij de bouwmarkt. Overweeg ook het labelen van de dozen. Op deze manier zal u de spullen gemakkelijk naar de bestemming in uw huis brengen. Pak ook een doos in met de spullen die u nodig heeft voor de eerste overnachting. Zo bent u na een vermoeiende verhuizing niet bezig met het uitpakken van alle dozen in de zoektocht naar een tandenborstel. Als er bezittingen zijn waar je in het geheel vanaf wilt dan kan je Woningontruiming Rotterdam inzetten om de dozen met overbodige inboedel te laten ontruimen.

Vloeistoffen

Vloeistoffen zijn een gevaar tijdens het verhuizen. Het komt namelijk best vaak voor dat een flesje met vloeistoffen openspringt met desastreuze gevolgen. Daarom adviseren wij u om de flesjes goed dicht te plakken. Dit doet u door de opening van de fles af te schermen met wat huishoudfolie. Draai vervolgens de dop er weer op en u heeft een extra verzekering ingebouwd!

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuisbedrijf Haarlem nodig? Gebruik deze tips!

Voor veel mensen is het verhuizen een zeer stressvolle taak. Omdat u vaak al van te voren weet wanneer de verhuizing plaats gaat vinden kunt u het beste al zo vroeg mogelijk voorbereidingen treffen. B

bottom of page