top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Slotenmaker Pijnacker

Bijgewerkt op: 10 jun. 2020

Onze slotenmaker in Pijnacker is altijd bereikbaar voor spoedklussen zoals het vervangen van sloten bij diefstal van de sleutels. Daarnaast biedt Slotenmaker Pijnacker ook de nodige ondersteunende diensten zoals het installeren van diverse typen sloten voor particulieren of bedrijven, openen wij schadeloos de deuren in geval van buitensluiting en kunnen onze vakmannen uitstekend advies leveren over de beveiliging van uw bedrijf of woning.

Doordat wij lokaal te werk gaan heeft ons slotenmakersbedrijf korte reistijden. Bovendien werken wij met erkende slotenmakers die veel ervaring hebben met de dagelijkse werkzaamheden van het vak. Hierdoor gaan zij effectief aan de slag en zijn ze zo klaar met de spoedklus.


Inbraakwerende sloten installeren

Voor het installeren van inbraakwerende sloten bent u aangewezen op een slotenmaker in Pijnacker. Onze partij installeert diverse sloten waaronder ook de erkende SKG drie sterren sloten. Deze zijn goedgekeurd door een onafhankelijke partij die de kwaliteit van beveiliging waarborgt.

Dit sluitwerk is lastig open te breken voor veel inbrekers waardoor ze liever een ander adres bezoeken voor de inbraakpoging. Verder is het bestendig tegen veel van de moderne technieken van criminelen. Laat u adviseren door onze slotenmaker in Pijnacker.


Vervangen van sloten

Soms verouderen sloten of gaan de methoden van de criminelen zo ver vooruit dat de bestaande sloten toe zijn aan vervanging. In dat geval neemt u contact op met ons slotenmakersbedrijf voor het installeren van nieuwe en het verwijderen van de oude.

Dit is altijd een verstandige keuze bij het betrekken van een nieuw huis. Na de verhuizing weet u namelijk niet wie er nog in bezit is van de oude sleutel. Om zeker te weten dat alleen u de sleutel tot het pand hebt laat u de sloten vervangen door een expert.


Laten maken van een nieuwe sleutel

Is de sleutel afgebroken in het sleutelgat en komt u niet meer binnen? Spoed bij buitensluiting komt regelmatig voor. Evenzo zijn er situaties waarin een autosleutel afbreekt, een Seat sleutel bijmaken is daarom een van de aangeboden diensten. Onze slotenmaker in Pijnacker is daarom snel in het verhelpen van dergelijke problemen door schadeloos de deur te openen van het huis of de auto. Daarnaast is het verwijderen van het restant sleutel geen grote klus en kunt u zo weer naar binnen.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Optimaliseer je woning

Veel mensen beseffen niet dat ze met een paar simpele maatregelen meer uit hun huis kunnen halen. In dit artikel geven wij een paar tips over hoe jij je huis, gezonder, schoner, zuiniger en veiliger k

3 tips voor verlichting

Je woning maak je pas echt af met mooi afgestemde verlichting. Verlichting is erg belangrijk in het huis. Het bepaald de sfeer, heeft een belangrijke functie en je kan er ook nog eens kosten op bespar

bottom of page