top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Prijs en materiaal sierhekwerk

Elk sierhekwerk van De Wit Hekwerken krijgt zijn eigen prijs, elk sierhekwerk is namelijk anders. Daarnaast is het bij De Wit Hekwerken mogelijk om het sierhekwerk helemaal naar eigen wens aan te passen waardoor je een uniek hekwerk krijgt. Alles over de prijs van een sierhekwerk en het materiaal waaruit sierhekwerken van zijn gemaakt lees je in dit artikel.


Prijs sierhekwerk

De prijs van een sierhekwerk is van verschillende factoren afhankelijk. De factor die het meeste invloed heeft is natuurlijk de afmeting van het hekwerk. Het is logisch dat hoe langer het hekwerk is, hoe hoger de prijs is. Daarnaast is het model een andere belangrijke factor. De prijs van de modellen wordt meestal bepaald door het aantal spijlen en de hoogte van het hek.


Daarnaast kan je zelf de prijs ook flink laten stijgen door verschillende personalisatie mogelijkheden zoals extra spijlpunten of ornamenten. Ook het kiezen voor speciale paalkoppen kan ervoor zorgen dat de prijs stijgt. Ten slotte heeft de gekozen kleur van het hekwerk ook invloed op de prijs van het hekwerk. Als je gaat voor een veel gekozen kleur ben je vaak minder kwijt dan wanneer je een hele specifieke kleur van het hekwerk wilt.


Bij een sierhekwerk hoort natuurlijk ook een sierpoort. Deze sierpoort kan je ook nog aanpassen waardoor de prijs stijgt. Laat je hem bijvoorbeeld automatiseren of wil je een geïntegreerde brievenbus, zorgt dit ook voor een hogere prijs. Als je tuin grenst aan een sloot dan kan je er ook voor kiezen om een slootwaaier aan het hekwerk te maken. Met een slootwaaier zorg je ervoor dat mensen niet makkelijk langs het hekwerk kunnen gaan bij een slootrand.


Materiaal sierhekwerk

Een sierhekwerk van hoge kwaliteit is gemaakt van staal. Om ervoor te zorgen dat het niet kan roesten worden er twee lagen aan gebracht. Allereerst wordt het hekwerk verzinkt en vervolgens wordt het gepoedercoat in de bestelde RAL-kleur. Vaak worden kleuren als zwart, wit, donkerblauw of donkergroen gekozen. Dankzij deze behandelingen krijgt het hekwerk een lange levensduur.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Optimaliseer je woning

Veel mensen beseffen niet dat ze met een paar simpele maatregelen meer uit hun huis kunnen halen. In dit artikel geven wij een paar tips over hoe jij je huis, gezonder, schoner, zuiniger en veiliger k

3 tips voor verlichting

Je woning maak je pas echt af met mooi afgestemde verlichting. Verlichting is erg belangrijk in het huis. Het bepaald de sfeer, heeft een belangrijke functie en je kan er ook nog eens kosten op bespar

Duurzame VvE Projecten

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is de overkoepelende orgaan waarin eigenaren automatisch lid van worden zodra ze een appartement in een gebouw huren of kopen. Dit kan ook worden gedaan door een VvE

bottom of page