top of page
  • Foto van schrijverBeheerder

Stormschade: Basiq Cleaning ruimt het op

Basiq Cleaning is het bedrijf waar op je kunt rekenen na een storm. Het komt in Nederland niet vaak voor, maar wanneer het gaat stormen is er een hoop schade. Door omvallende bomen wordt de meeste schade veroorzaakt. Het betreft over het algemeen grote schade waardoor particulieren dit niet zelf op kunnen lossen. Dat is ook de reden dat Basiq Cleaning in het leven is geroepen zodat de troep snel en deskundig opgeruimd wordt.

Waarom niet zelf opruimen?

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om zelf het afval op te ruimen. Dit brengt alleen risico’s met zich mee waar Basiq Cleaning voorbereidt op is. De risico’s die zich voor kunnen doen bij het zelf opruimen is vallend puin. Dit is een groot risico, want wanneer er iets op je hoofd valt is de kans groot dat je in een ziekenhuis bevalt. Dit is natuurlijk niet wat je wilt na een grote storm. Daarnaast kost het opruimen van het puin veel tijd en moeite. Dit hebben mensen vaak niet naast hun huidige leven. In de volgende alinea wordt er duidelijk hoe Basiq Cleaning te werk gaat.

Basiq Cleaning

Doordat Basiq Cleaning gespecialiseerd is in het opruimen van puin is er snel resultaat te zien. Door jarenlange ervaring hebben de werknemers bij Basiq Cleaning al het een en ander gezien waardoor ze snel kunnen handelen. Daarnaast zijn de werknemers getraind op de gekste situaties zodat ze veilig en snel kunnen werken. Doordat ze 24/7 bereikbaar zijn heb je binnen de kortste keren hulp zodat je snel weer je normale leven op kan pakken. Ga daarom niet zelf aan de slag, want dit is onveilig en daarnaast heb je na een storm genoeg andere prioriteiten. Twijfel daarom niet langer en schakel Basiq Cleaning in zodat je snel weer door kunt gaan met je leven.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ramen zemen zonder strepen achter te laten

Bent u geen ster als het aankomt op het zemen van de ramen? Dan kunt u dit klusje makkelijk uitbesteden aan Basiq Group. Op https://basiqgroup.nl/ kunt u bekijken wat u kunt verwachten van deze profes

bottom of page