top of page
  • Foto van schrijverBeheerder

Ramen zemen zonder strepen achter te laten

Bijgewerkt op: 29 mei 2019

Bent u geen ster als het aankomt op het zemen van de ramen? Dan kunt u dit klusje makkelijk uitbesteden aan Basiq Group. Op https://basiqgroup.nl/ kunt u bekijken wat u kunt verwachten van deze professionele reiniger. In dit artikel zetten wij een aantal tips op een rij voor het zemen van de ramen, zonder dat u hier strepen bij achterlaat.

Wat heeft u nodig?

Voordat u begint is het van belang dat u al de benodigdheden bij elkaar verzameld. De volgens spullen heeft u minimaal nodig:

- Een emmer

- Een Trekker

- Een Zeem

- Een trap of iets anders waardoor u hoogtes kunt bereiken.

- Sponzen

- Een klein scheutje afwasmiddel.

Vervolgens maakt u genoeg ruimte in de vensterbank. Haal planten weg en zet ze even buiten neer zodat het stof van de planten verwijderd wordt. U vult de emmer met warm water en voegt hier een aantal druppels afwasmiddel aan toe. Gebruik dus niet te veel afwasmiddel! Vervolgens kunt u aan de slag!

Beginnen

Begin met het vochtig maken van de ramen met de spons. Neem de hoeken en de randen goed af. Zodra de ramen nat zijn kunt u de trekken erbij pakken. De trekker kunt u het beste van links naar rechts bewegen. Zorg ervoor dat dit in een vloeiende beweging gebeurt, zo voorkomt u strepen op het glaswerk. Af en toe moet u de trekker eventjes afnemen zodat het vuil van de trekker wordt verwijderd.

Hulp nodig met het zemen van de ramen?

Het zemen van de ramen is voor veel mensen niet het favoriete klusje in het huishouden. Bent u dit klusje al een tijdje aan het uitstellen maar vind u het wel belangrijk dat uw ramen schoon zijn? Schakel dan de hulp in van Basiq Group. Basiq Group wordt door klanten beoordeeld met een 8,5!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Stormschade: Basiq Cleaning ruimt het op

Basiq Cleaning is het bedrijf waar op je kunt rekenen na een storm. Het komt in Nederland niet vaak voor, maar wanneer het gaat stormen is er een hoop schade. Door omvallende bomen wordt de meeste sch

bottom of page