top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Tandartsenpraktijk Floriande

Bijgewerkt op: 15 jan. 2021

Zoekt u naar een tandarts in Hoofddorp? Dan kunt u bij tandartsenpraktijk Floriande terecht. Een tandarts Hoofddorp kan je dan helpen met de controle van uw gebit. Door uw tanden gezond te houden kunt u veel gebitsproblemen voorkomen. U bespaart daarmee onnodige behandelingen. Mocht u dan toch een tandarts nodig hebben dan behandelen we voor de lange termijn. Lees over onze ingrepen op onze website.

Bij onze praktijk kunt u terecht wanneer u een controle wilt laten uitvoeren, indien u met spoed geholpen dient te worden of bijvoorbeeld wanneer u implantaten wilt laten zetten. Verder is chirurgie aan de kaak nog een optie en zo zijn er spoedbehandelingen. Heeft u dus een tandarts in Hoofddorp nodig ga dan naar ons toe.


Gebit behandelen met implantaten

U kunt door een tandarts uit Hoofddorp uw gebit laten behandelen. Zo is het mogelijk om een implantaat te nemen in het geval u een tand mist. Het gaat dan om het zetten van een kunstwortel, waarbij een kleine schroef van titanium in de kaak wordt vastgezet. Verder kan het, door de tandarts geplaatste, implantaat gebruikt worden als basis voor een kroon, een brug of een geheel kunstgebit. Dergelijke diensten zijn ook te krijgen van Rontgen en Raziei Tandartsen. Dit is nodig in het geval een tand of kies mist met de desbetreffende wortel. Het implantaat is dan de basis waarop de kroon gezet kan worden. Ook kan er een brug geplaatst worden indien er meerdere tanden en kiezen missen. Dan is er een verankering nodig op meerdere plaatsen. Een tandarts uit de regio Hoofddorp kan zo’n gebitsbehandeling voor u regelen.


Tandarts inzetten

Een tandarts in Hoofddorp kan men nog op andere wijzen inzetten. Zo kan men kaakchirurgie krijgen in het geval zo’n complexere operatie nodig is. Gewoonlijk wordt men doorverwezen naar het ziekenhuis, maar wij beschikken zelf over specialisten. Zo kunnen we verstandkiezen chirurgisch verwijderen. Ze kunnen ontstekingen veroorzaken en zorgen dat andere tanden minder ruimte hebben. In sommige gevallen kunnen ze niet getrokken worden, maar is er een tandarts nodig die u in Hoofddorp kan helpen om deze middels kaakchirurgie te laten verwijderen.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Unpleasant intestinal flora

Each one of us have different bowel movements. Although, not many people are taking the time to examine their stool while it could tell you a lot about your digestive health. The frequency of toilet v

Kinderen die bang zijn voor de tandarts

Over het algemeen zijn de meeste kinderen bang voor enkele zaken zoals vreemde beestjes, prikken en de tandarts. De meeste kinderen komen over enkele dingen heen naarmate ze opgroeien en ouder worden.

Gezondheidsvoordelen van cannabinoïden

Cannabinoïden worden wereldwijd steeds populairder, en ook ons eigen land zien we ze steeds vaker. Wist je dat het menselijk lichaam zelf cannabinoïden produceert? We komen steeds meer te weten over c

bottom of page