top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Dit is wat je van de tandarts moet weten als je een afspraak hebt

Bijgewerkt op: 2 dec. 2020

Als je een afspraak bij de tandarts hebt is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Ten eerste wil je natuurlijk weten wie de tandarts is die je gaat behandelen. Als dat duidelijk is, is het van belang te weten wat hij precies gaat doen tijdens de afspraak. Wanneer een afspraak namelijk niet is wat je wilt, moet je dit toch kunnen aangeven en een ander soort behandeling aanvragen. Tot slot moet je weten wat elke behandeling precies kost. Op basis hiervan moet jij eigenlijk ook je tandarts in eerste instantie kiezen. Bij Tandartsenpraktijk Floriande zijn ze altijd open in hun communicatie over tandartsen, behandelingen én tarieven. Kinderen kunnen naar Dental Delft toe gaan.

Welke tandarts is dat?

Het zal je maar gebeuren; een wildvreemde tandarts staat ineens klaar voor je behandeling. Daar wordt jij ook niet vrolijk van. Je was zo gewend aan je eigen tandarts en vindt dit maar eng. Dit moet je dan ook niet accepteren en een nieuwe afspraak maken. Zulke veranderingen moet de tandartsenpraktijk altijd duidelijk met je communiceren!

Wat wordt er gedaan bij die afspraak?

Ook moet het voor jou helemaal duidelijk zijn wat er op de dag van de afspraak allemaal gedaan wordt. Gaat het slechts om een lichte controle? Of is er misschien meer aan de hand. Laat je niet verrassen en vraag het na bij je tandarts. Iedereen heeft het recht om te weten wat de tandarts bij de afspraak gaat doen. Rontgen en Raziei Tandartsen leggen je graag uit wat hun behandelingen inhouden.

Wat kost dat?

Een logische reactie die veel mensen hebben bij het horen van wat de afspraak is, is: “Wat kost dat?”. Niet iedereen is er per se in geïnteresseerd, maar de mensen die dat wel zijn, die moeten het toch te weten kunnen komen van de tandarts als ze dat willen. Er zijn tandartsen die dit zomaar opleggen, alsof de klant geen keuze heeft. Bij Tandartsenpraktijk Floriande is er altijd een keuze en de tandartsen communiceren met u vóórdat de afspraak gemaakt wordt of u akkoord bent met de geadviseerde behandelingswijze en prijzen!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Unpleasant intestinal flora

Each one of us have different bowel movements. Although, not many people are taking the time to examine their stool while it could tell you a lot about your digestive health. The frequency of toilet v

Kinderen die bang zijn voor de tandarts

Over het algemeen zijn de meeste kinderen bang voor enkele zaken zoals vreemde beestjes, prikken en de tandarts. De meeste kinderen komen over enkele dingen heen naarmate ze opgroeien en ouder worden.

Gezondheidsvoordelen van cannabinoïden

Cannabinoïden worden wereldwijd steeds populairder, en ook ons eigen land zien we ze steeds vaker. Wist je dat het menselijk lichaam zelf cannabinoïden produceert? We komen steeds meer te weten over c

bottom of page