top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Wat is staafmat van De Wit hekwerk?

Een van de meest populaire afrasteringsmogelijkheden die er momenteel bestaat is staafmat hekwerk. Doordat dit type hekwerk erg stevig is en decoratief een mooie uitstraling heeft is het erg populair geworden in zowel de zakelijke als particuliere omgeving. Er bestaat een verscheidenheid aan soorten staafmat hekwerken. Bent u geïnteresseerd is staafmat hekwerk? Dan kunt u terecht bij De Wit Hekwerk. Met een De Wit hekwerk bent u verzekerd van optimale afbakening van uw terrein of woonomgeving en kunt u tevens genieten van voordelige tarieven.

De opbouw van een staafmat hekwerk

Een staafmat hekwerk bestaat uit palen en matten die aan elkaar vast worden gemaakt met een beugel. De matten van het hekwerk worden opgebouwd uit aan elkaar gelaste spijlen. een staafmat hekwerk heeft een enkele en dubbele uitvoeren. Het dubbele staafmat hekwerk kenmerkt zich door meer stevigheid. De hekken zijn vaak lang onderhoudsvrij omdat het materiaal is behandeld om oxidatie tegen te gaan. De Wit hekwerken behandeld zijn staafmat hekwerken bijvoorbeeld met zink en poedercoat waardoor de lange levensduur wordt gegarandeerd.

Wat zijn de voordelen van een hekwerk van staafmat?

Dit type afbakening van uw terrein heeft veel voordelen. Het is heel erg stevig, waardoor het uitermate geschikt is voor het zowel particulier en gebruik bij bedrijven. Het hek is door de open mazen tevens transparant, waardoor u kunt genieten voor een open doorkijk. Houdt u niet van een open doorkijk? Dan kunt u het aankleden met bijvoorbeeld planten of riet om uw privacy te waarborgen? Wilt u meer tips over de montage van maatstaf hekwerken? De wit hekwerken staat u vaak bij in het proces om hekwerken te installeren.

Staafmat hekwerk kopen

Goedkoop staafmat hekwerken kopen doet u gemakkelijk bij De Wit hekwerken. De Wit is al meer als 30 jaar gespecialiseerd in hekwerken en de montage hiervan. Doordat De Wit hekwerken zowel producent als monteur van de hekwerken profiteert u van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page