top of page

Blogs

  • Foto van schrijverBeheerder

Wat betekent COF Europe straatmeubilair?

Bent u op zoek naar straatmeubilair? COF Europe is de professioneel die u zoekt op dit gebied, maar wat maakt COF Europe de specialist in straatmeubilair? Maar wat is straatmeubilair nu eigenlijk? Wat weten mensen over deze variant van meubilair?

Soorten meubilair

Doorgaans is iedereen wel bekend met meubilair, dit zijn namelijk de meubels die doorgaans in de woonkamer worden geplaatst. Soms wordt er ook nog gesproken over het interieur, vanuit dit standpunt wordt er dan gesproken over alle varianten van meubels die in de gehele woning zijn geplaatst. Hierbij moet je denken aan een bed, nachtkastje, bank enzovoort. Als je met iemand in gesprek bent over verhuizen of over je woning opnieuw inrichten, dan wordt er vaak gesproken over nieuw meubilair of welke soorten meubilair kunnen blijven. Maar als mensen beginnen over straatmeubilair, dan weten de meeste mensen niet over wat voor soort meubilair dit gaat. Want dit is namelijk net even een ander slag meubilair, maar wat is straatmeubilair dan nu eigenlijk?

Meubels op straat

Je hoort steeds vaker dat er over termen zoals straatmeubilair wordt gesproken, dit zijn namelijk meubels die door de overheid in openbare gebieden worden geplaatst. Want als je door het bos gaat wandelen en je ziet een parkbank staan of je ziet een afvalcontainer staan, dan spreek je over straatmeubilair. Dit wordt namelijk door de overheid of de lokale gemeente geplaatst met diverse redenen. Vaak worden deze meubelen ingezet om de recreatie van een gebied te bevorderen, daarom worden er parkbanken en picknicktafels geplaatst. De volgende reden is ervoor om het afval uit de natuur te houden, daarom worden er vuilnisbakken en afvalcontainers geplaatst. Als je ook vindt dat er meer straatmeubilair moet worden geplaatst om afval in openbare gebieden tegen te gaan, wacht dan niet langer en zet jezelf hier voor in!

7 weergaven0 opmerkingen
bottom of page