top of page

BLOGS

  • Foto van schrijverBeheerder

Voordelen van WordPress website laten maken

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee websites worden gemaakt en onderhouden. Wil je een WordPress website laten maken maar ben je benieuwd naar de voordelen van zo’n website? In dit artikel lees je verschillende voordelen zodat een WordPress website laten maken het enige is wat jij nog wil.

Eenvoudig in gebruik

WordPress is eenvoudig in gebruik, ook voor mensen zonder veel technische kennis. Dit zorgt ervoor dat jij je website kan onderhouden zonder dat je een webdesigner of programmeur hoeft te zien. Er zijn veel mensen die een WordPress website laten maken en vervolgens zelf onderhouden door teksten, foto’s en nieuwsberichten toe te voegen aan de website. Dit alles kan je zelf heel eenvoudig doen en dat is dan ook een van de redenen waarom WordPress zo populair is.

Toevoegen van plugins

WordPress is een zeer flexibel CMS en er zijn veel plugins beschikbaar. Met plugins kan je eenvoudig extra functionaliteiten toevoegen aan je website of een geheel nieuw platform aan je website toevoegen. Er zijn duizenden van dit soort plugins te vinden, zowel gratis als betaald. De bekendste en meest gebruikte plugin is die van Yoast SEO. Hiermee kan je eenvoudig je website verbeteren om hoger in de zoekresultaten te komen van Google.

Dankzij de verschillende plugins is de doorontwikkeling van de website goedkoper en sneller. Ook worden de plugins vaak doorontwikkeld en worden de functionaliteiten uitgebreid.

Veilig en vertrouwd

De ontwikkeling van WordPress is gedaan met veiligheid in het achterhoofd. Door de populariteit van WordPress worden sites die gemaakt zijn met WordPress helaas ook interessant voor hackers en spammers. Zij zullen door middel van verschillende hack technieken proberen toegang te krijgen tot de website waarna deze wordt gebruikt voor kwaadwillige doeleinden. Dit kan je voorkomen door de site goed up to date te houden door de laatste versie van WordPress te installeren, plugins updaten en onbetrouwbare plugins vermijden.

7 weergaven0 opmerkingen
bottom of page