top of page
  • Foto van schrijverBeheerder

Opslagruimte huren in de regio

Als u een opslagruimte huren wilt om uzelf heel wat stress te besparen dan moet u dat zeker doen. Bij ons kunt u met grote eenvoud een opslagruimte huren in de regio. Wij komen dan naar u toe gereden met een opslagbox. Deze plaatsen we dan bij u voor de deur waardoor het voor u zeer gemakkelijk is om deze in te laden met uw inboedel.

Een opslagruimte huren is een verstandige zet wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen en nog geen concrete eindbestemming hebt voor enkele van uw spullen. Door ze in een opslagcontainer te zetten hoeft het niet meteen bij het grofvuil geplaatst te worden en hoeft u al die spullen niet gejaagd uit te zoeken. Verder kan men een gehuurde berging goed gebruiken als u een renovatie wilt laten doen. Dan worden uw bezittingen of de bedrijfsinventaris niet vies vanwege de verbouwing. Daarnaast is het handig om de opslagruimte die men wil huren bij de hand te hebben, opdat men dan direct bij de goederen kan.

Veilige opslagruimte te huur

Een veilige opslagruimte kan men ook huren. Daarvoor hoeft u dat enkel aan te geven. Nadat we uw inboedel hebben opgehaald brengen we het naar een bergingsplaats waar al onze verhuurde opslagcontainers staan. In dat geval zullen uw eigendommen goed beveiligd zijn. Verder worden de opslagboxen verwarmd waardoor de inhoud van de box geen schade door extreem weer zal oplopen. Als u eenmaal gebruik heeft gemaakt van de gehuurde container zal deze bij u teruggebracht worden. Zo kunt u makkelijk uitladen en bent u weinig tijd kwijt. Kies daarom voor onze diensten waarbij u een opslagruimte kunt huren.

Opslag voor geruime tijd

Voor de lange duur is het ook mogelijk om een opslagruimte te huren in de regio. Zo kan men kiezen voor opslag voor geruime tijd wanneer u één van onze zeecontainers huurt. Deze opslagplekken zijn erg nuttig voor als men zijn of haar spullen in de buurt wil hebben, maar het niet in huis kan laten.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page