top of page
  • Foto van schrijverBeheerder

Inpaktips bij het verhuizen in Leiden

Heeft u besloten om te verhuizen Leiden? Bij verhuizen Leiden kunt u genieten van een partij die uw inboedel schadevrij, vakkundig en op een goedkope manier verhuizen. Alle medewerkers van deze professionele verhuisservice zijn namelijk opgeleid als verhuizer en weten dus alle ins en outs van het vak. Deze verhuizer helpt u zelf met het inpakken van de grote objecten van uw inboedel. Voor het inpakken van de kleinere objecten van uw inboedel geven wij u in dit artikel een aantal tips.

Servies inpakken

Het inpakken van breekbare goederen moet u erg zorgvuldig doen. Bij het inpakken van het servies kunt u gebruik maken van enkele beschermende materialen zoals kranten, noppenfolie en piepschuimblokken. Glazen kunt u eigenlijk het beste per stuk inpakken en dan naast elkaar plaatsen in de doos. U kunt het inpakken van het servies ook combineren van kledingstukken of ander zacht materiaal. Doe bijvoorbeeld sokken om de glazen of doe handdoeken tussen breekbare objecten zodat deze extra zijn beschermd. Zet bovendien op de dozen dat de inhoud breekbaar is en er dus zorgvuldig om moet worden gegaan met deze dozen.

Boeken

Boeken zijn in kleine getalen gemakkelijk te vervoeren, maar veel mensen hebben kasten vol staan met boeken. Daardoor worden de boeken bij elkaar een van de zwaarte objecten die u moet vervoeren. U kunt ervoor kiezen om de boeken te verdelen over de andere verhuisdozen zodat het gewicht wordt verdeeld. Als u een rolkoffer in huis heeft kunt u de boeken hierin plaatsen. Zo rolt u de boeken eenvoudig naar uw nieuwe woning.

Professionele verhuisservice

Nu u de spullen heeft ingepakt moet u er nog voor zorgen dat u vervoer naar uw nieuwe woning heeft. U kunt deze hulp voordelig krijgen van de eerder genoemde verhuisservice in Leiden. Zij zullen ervoor zorgen dat verhuizing voordelig, schadevrij en vakkundig wordt gedaan. Waar wacht u nog op!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Waarom u moet verhuizen in Haarlem

Verhuizen brengt redelijk veel stres met zich mee. Dit ervaren veel mensen als onprettig. Toch heeft verkassen met een ervaren Verhuisbedrijf in Haarlem veel voordelen voor u. Bent u van plan om te ve

bottom of page